Acasa / Produse / Marchize

Marchize

Actionate manual sau electric, marchizele (copertinele) pot fi folosite pentru umbrirea balcoanelor, vitrinelor, teraselor sau a spatiilor pentru recreatie.

Ca accesorii optionale, senzorul de vant are un rol foarte important, deoarece asigura protectia marchizei impotriva vantului puternic, realizand inchiderea automata a bratelor in cazul fenomenelor eoliene extreme. Senzorul de soare asigura deschiderea automata a marchizei la o anumita intensitate a luminii.

Detalii tehnice

Specificatii tehnice

Tipuri de materiale

CLASSICAL
tesatura acrilica in dungi

UNITI
tesatura acrilica unicolora

SEA STAR
impermeabilitate crescuta

PLAIN
poliester + pvc unicolor

Actionare

» manuala cu manivela
» electrica cu intrerupator sau telecomanda

- Motoare Axis si Axis-H
- Motoare Nemo
- Transmitatoare
- Centrale de comanda cu receptoare actionate de la distanta
- Comanda prin fir
- Senzori meteo

Modele

Model C

Model D

Model E

Culori

Exista posibilitatea aparitiei diferentelor de nuante pentru aceeasi culoare. Acest aspect apare intotdeauna atunci cand este vorba de loturi diferite.

Caracteristici

  • Structura cu profile din otel
  • Rezistenta ridicata la permeabilitate
  • Rezistenta mare la rupere in lung si in lat
  • Materiale de calitate tratate cu Teflon si Scotchguard
  • Consolele de perete incluse in pret
  • Optional: automatizare, senzor vant/soare manivela, aparatoare

Intretinere

Inainte de a incepe activitatea de spalare a marchzei, se intrerupe alimentarea cu curent electric al acesteia.     Curatarea de impuritati a stofei de praf  se efectueaza cu un aspirator sau perie fina. Periodic, se poate spala stofa cu     apa curata si sampoane fine la max 30° C temperatura apei. Dupa spalare, stofa se lasa sa se usuce si abia dupa aceea marchiza se poate inchide.     Pentru protectie, toate stofele din Acryl sunt impregnate in Teflon sau Scotchgard. Este de atentionat faptul ca ploile acide, murdaria     de natura animala sau spalarea cu substante chimice pot distruge acest strat de protectie.

Se vor evita substantele chimice puternice sau detergentii pe baza de clor.

Toate componentele mecanice ale marchizei se ung usor cu vaselina de 2 ori pe an, inaine de sezon si dupa sezonul de vara.

Majoritatea proiectelor sunt diferite si dorim sa ne adaptam fiecarei situatii. De aceea te rugam sa ne soliciti o oferta personalizata.

Acoperire nationala

Alexiana Group dispune de retele de distributie pe intreaga suprafata a Romaniei, reprezentata de cei peste 1200 de dealeri, 30 directori zonali, 100 reprezentati, 40 echipe de masuratori care oferteaza si monteaza in toate zonele tarii pentru deservirea clientilor intr-un timp cat mai scurt.

© 2018 by Alexiana Group