Compania Alexiana Group se afla in cel de-al treilea deceniu de experienta. De la infiintare, din anul 1994, evolutia firmei s-a caracterizat printr-o permanenta preocupare de a oferi produse care sa respecte dorintele si exigentele tot mai diversificate ale clientilor.

Companie

De ce Alexiana?

Calitatea si grija fata de clienti ne-au transformat intr-un partener de incredere.

Succesul pe termen lung are la baza dezvoltarea unei viziuni, a unor principii si a unui sistem de valori. Functionarea tuturor acestor elemente creeaza un mediu favorabil si sanatos pentru dezvoltarea companiei.

Inca de la inceputul activitatii noastre ne-am axat pe strategii si actiuni care au atins scopuri propuse si au sustinut ascensiunea in top:

  • Tehnologia de mare productivitate ofera clientilor calitate ireprosabila si livrarea produsului intr-un termen scurt;
  • Preocuparea permanenta pentru inovatie si diversificarea gamei de produse;
  • Materia prima folosita provine de la furnizori consacrati din Uniunea Europeana;
  • Personalul calificat si experimentat in domeniu;
  • Oferirea garantiei de 24 de luni si asigurarea post-garantiei asistentei tehnice si pieselor de schimb;
  • Raportul pret-calitate este unul foarte atragator;

Imbunatatirea constanta a imaginii noastre profesionale este un principiu sustinut in cadrul tuturor departamentelor companiei. Ca rezultat, Alexiana a devenit un partener de incredere, binecunoscut in acest domeniu.

Istoricul Companiei

Experienta de peste 20 de ani, ne face astazi unul din principalii furnizori.

Infiintata in anul 1994, Alexiana Group si-a inceput activitatea in domeniul productiei si comercializarii de jaluzele orizontale din aluminiu.

In anii ce-au urmat au fost puse bazele unei capacitati de productie mai mari. Acest fapt a permis marirea portofoliului de produse oferite, astfel ca in anul 2005 domeniul de activitate s-a extins, cuprinzand si productia de jaluzele verticale, plase antiinsecte si rulouri exterioare.

Prin seriozitatea cu care s-a impus pe piata, Alexiana Group a devenit o companie de succes. Volumul ridicat al produselor vandute si satisfactia clientilor au dus la intarirea pozitiei ca fiind unul din cei mai importanti lideri in nisa sa de activitate.

In prezent, Alexiana Group produce si livreaza in Romania o gama variata care cuprinde:

Produsele Alexiana sunt disponibile intr-o gama diversificata de culori si materiale satisfacand chiar si cele mai pretentioase gusturi.

Resurse umane

Echipa noastra te poate indruma sa faci alegerea optima pentru tine.

Rolul resurselor umane este extrem de important. Acestea reprezenta un pilon strategic in contextul unei companii puternice.

Formarea unei echipe unite si integre, face parte din obiectivele si politicile adoptate de Alexiana Group. Instruirea personalului constituie un indicator de performanta intr-o companie, de aceea, incercam sa punem accent pe sprijin si motivatie.

Alexiana inseamna o echipa de oameni calificati pentru care notiunile de ajutor, calitate si profesionalism fac parte din sistemul lor de valori.

Daca vrei sa faci parte din echipa Alexiana, asteptam cu interes CV-ul tau la adresa resurseumane@alexiana.ro, sau suna la numarul de telefon +4-0230-563-758.

Certificari de Productie, Management & Calitate

Facem astazi mai bine decat ieri si maine mai bine decat astazi.

Certificarile ISO reprezinta o dovada a faptului ca tinem la calitate si performanta iar sistemul si politica interna indeplinesc standardele internationale. Obtinerea acestor certificari sustin calificarea personalului nostru si confirma eficienta companiei noastre.

Tehnologia utilizata in productie

Utilajele de care dispunem ne permit ofertarea unei game variate de produse.

Preocuparea permanenta de a evolua si de a satisface cerintele pietei ne-a impulsionat sa oferim atat o buna functionalitate cat si un design elegant produselor noastre.

Ne-am dorit dintotdeauna ca produsele Alexiana sa fie unele ergonomice si in acelasi timp sa prezinte calitate si inovatie. Astfel, am ales sa cooperam cu furnizori profesionisti, pentru care grija fata de clienti este cea mai importanta.

Odata cu marirea portofoliului de produse, ne-am axat pe tehnologizarea productiei. Utilajele performante folosite si materialele de cea mai buna calitate, importate din tarile Uniunii Europene, ne-au ajutat in dezvoltarea continua.

Produsele ca: usi de garaj tip rulou, usi de garaj sectionale, rulouri, jaluzele verticale, jaluzele orizontale, rolete textile, marchize si plasele antiinsecte fabricate de Alexiana sunt de o calitate ireprosabila si au printre cele mai bune preturi din Romania.

Logistica

Putem onora oricand, in timp util, toate solicitarile dumneavoastra.

Spatiile de care dispunem ne permit depozitarea in conditii perfecte a tuturor tipurilor de produse, astfel, diminuand cu mult timpul de onorare a unei comenzi.

Clientii isi doresc livrarea rapida a produselor, o buna comunicare si servicii ireprosabile. Alexiana Group dispune de retele de distributie pe intreaga suprafata a Romaniei, reprezentata de cei peste 1200 de dealeri, pentru deservirea clientilor intr-un timp cat mai scurt.

Livrarea produselor se realizeaza prin intermediul unei firme de curierat, care garanteaza rapiditatea si conditiile de siguranta pana la destinatie. Costurile de ambalare si livrare sunt suportate de catre Alexiana Group.

Pentru comenzi mai mari distributia produselor se efectueaza cu masinile din dotarea parcului auto.

Galerie Foto

Activitatea noastra desfasurata zilnic, prezentata in imagini.

Top